logo krahe - mallorca office

KRAHE WORKWEAR

Avui volem presentar-vos als nostres companys de despatx nº37, Krahe Workwear. La seva marca és sinònim de roba de gremi, roba de treball, calçat de seguretat i productes de protecció laboral.


Ells es consideren un proveïdor de gamma completa en el camp de la roba de treball i cal destacar que compten amb més de 80 anys d`experiència! A més del seu popular marca Krähe, treballen en estreta col·laboració amb els principals fabricants de la indústria i, per tant, sempre els ofereixen la millor solució.


La seva oficina central està situada a Neckartenzlingen i la seva botiga especialitzada en Schlierbach (Alemanya).


Busquen persones amb les que puguin avançar i formar un futur junts. Per això estan oberts a el coneixement, l`experiència i les noves idees. El temps de treball és de per vida i és per això que ofereixen als seus empleats un entorn amb molt bones condicions laborals, perquè d`aquesta manera, se senti a gust en el seu lloc de treball.



Amb ells, experimentaràs una cultura d`inici viva que inclou canals de comunicació curts, moltes portes obertes i col·legues compromesos que gaudeixen del seu treball.


A través del seu formulari de contacte, ofereixen un temps de resposta de menys de 12 hores, inclosa la recerca d`una solució els dies de setmana. Si ho demanes, rebràs una trucada de la seva part en el moment que tries (fes clic aquí).


Si voleu saber una mica més sobre ells, no dubteu a contactar-!

21/07/2021 Categories: Oficines