Logo King of flipping a Mallorca Office

KING OF FLIPPING

Avui volem presentar-vos a un dels nostres clients més recents, KING OF Flipping ubicats al despatx nº46 de la primera planta de Mallorca Office.


Ells es dediquen a la inversió immobiliària. És a dir, descobreixen propietats amb el potencial de convertir-se en una excel·lent inversió per renovar-les i posar-les a disposició dels seus clients. Els seus projectes compleixen dos objectius: aportar valor i mantenir-se fidels a l`esperit de la ciutat, fent-li guanyar diners a l`inversor en la venda. I la seva seu es troba al nostre centre de negocis !!


Els seus edificis defineixen els nous estàndards de qualitat propis de la vida moderna de Palma, ofereixen molt més que llars de somni i excel·lents oportunitats d`inversió: posen tota la seva experiència al teu servei en totes les fases de el projecte, des de la planificació inicial fins al interiorisme final.


Compten amb diferents serveis a disposició el client com per exemple:



  • Inverteixen en sòl o habitatge: Et ajuden a trobar les millors oportunitats immobiliàries de mercat.

  • El teu temps és molt valuós: Ajuden a inversors a obtenir una major rendibilitat dels seus diners, de forma ràpida i segura, s`encarreguen de tot, perquè la teva gaudeixis del teu temps.

  • Rendibilitat assegurada: S`encarreguen de crear-te una anàlisi i estudi de mercat de cada operació, amb dades reals, basats en acords amb les principals plataformes de venda d`habitatges.


Si voleu saber una mica més sobre ells, no dubtis a contactar-los!!

24/08/2021 Categories: OficinesWeb