logo manpower

MANPOWER GROUP

Avui volem presentar-vos als nostres companys de despatx nº25: MANPOWER GROUP.


ManpowerGroup és l`empresa líder mundial en solucions de Talent, Sostenibilitat i Tecnologia, bolcada en garantir el desenvolupament de les persones, les empreses, les comunitats i els països a través de l`ocupació. En ManpowerGroup desenvolupen solucions innovadores per a milers d`organitzacions cada any, proporcionant-los talent qualificat i trobant ocupació significativa i sostenible per a milions de persones en una àmplia gamma de sectors i competències en diferents països.


Sota tres marques Manpower líder mundial en solucions de treball temporal i selecció-, Experis líder mundial en recursos professionals IT, contractació permanent, solucions de projectes i serveis gestionats- i Talent Solutions -companyia de ManpowerGroup especialitzada en solucions de gestió de l`talent i carrera professional-, s`abasten totes les necessitats de talent de les empreses: treball flexible, selecció i avaluació, formació i desenvolupament, gestió de carreres professionals, recol·locació, externalització i consultoria.



A més, ManpowerGroup ha posat en marxa a Espanya Human Age Institute, la major iniciativa sobre talent al nostre país. Aquest és un espai de referència per potenciar l`impacte de l`talent en la societat; fomentar el talent creatiu i innovador i contribuir al fet que les companyies siguin més humanistes, situant el talent com a motor de transformació de les organitzacions. A través d`Human Age Institute, ManpowerGroup pretén retornar a la societat el coneixement dels que creuen en les persones, mostra d`ells són els programes "Talent at Work" que pretenen millorar les competències i l`ocupabilitat de més de 5.000 joves cada any.


Si voleu saber una mica més sobre ells, no dubtis a posar-te en contacte amb ells.


Si tu també necessites un espai des del qual puguis gestionar la teva empresa o negoci, no dubtis en contactar amb nosaltres.

10/09/2021 Categories: OficinesWeb