qui es qui en MO

2ª SESSIÓ DE FOTOS

Estem segurs si alguna vegada has passat pel nostre centre de negocis, t`hauràs parat a mirar el nostre Qui és Qui a MO, veritat?


Aquesta paret representa el nostre àlbum de fotos familiar, compost per tots vosaltres!


Estem molt contents d`haver pogut organitzar la segona sessió de fotos, per a tots aquells clients que no van poder participar en la primera edició, o bé han arribat recentment a la nostra família.


Aprofitant que tenim entre nosaltres a Susana Bravo, de Missis Bravofilms, una magnífica artista, tant en l`àmbit audiovisual, com en el personal, ens hem fet una sessió de fotos ben divertida, amb la col·laboració de molts de vosaltres, per renovar una mica aquest raconet tan especial, així que volem donar-vos les gràcies per la col·laboració en aquest projecte i en especial a Susana Bravo i Eugenia Morlans, la nostra encarregada de xarxes socials, que l`han fet possible.


Aquesta ocasió també ens brinda l`oportunitat d`utilitzar aquest material en el cas que vulguem fer-vos ressò a les nostres xarxes, comptant amb el vostre consentiment, és clar, de la mà d`Eugenia Morlans, que fa possible la nostra presència a les xarxes.


Ja hem pogut gaudir d`un avenç en digital i en breus podreu veure el resultat en físic, a més d`un petit regal per a tots els participants.


Esperem que estigueu igual de contents com nosaltres amb el resultat !!

24/09/2021 Categories: OficinesWeb