Sessió de fotos MO

ESPAI I VIDA

Avui tenim l`honor de presentar-vos el nostre estimat amic i company, Toni Parada, de l`agència immobiliària Espacio y Vida.
A més de formar part de la família de Mallorca Office, fa quasi de 20 anys que és amic de la família!

Espacio y Vida és una agència immobiliària especialitzada en el sector immobiliari a Palma de Mallorca, i compta amb molts anys d`experiència al sector. La seva seu es troba al nostre centre de negocis i compta amb una gran cartera immobiliària de clients, els quals defineixen Toni com un agent molt atent i eficient en tot el que fa.

Va decidir muntar el seu propi negoci l`any 2015, ja que necessitava un canvi a la seva vida. Feia molts anys que treballava per a altres persones fins que va decidir que era el moment d`emprendre un nou viatge! Porta sent el seu propi cap des de llavors fins a l`actualitat i no se`n penedeix cap instant de la decisió que va prendre.

La vostra agència immobiliària és flexible i per això gaudiu del nostre servei d`Oficina Virtual. A més, tots els seus clients estan més que agraïts amb la seva feina, perquè li posa molt esforç i dedicació a tot el que fa. Com es nota quan una persona posa cor al que fa!

Ell mateix es descriu com a hipermeticulós en el seu treball i ho compara amb el Yin i el Yang. El Yang, perquè sap que hi ha una emoció darrere de cada compra per part del client i cal saber entendre molt bé quines són les necessitats de cadascú, i el Yin, és la part tècnica, on cal ser una mica més "fred". Hi ha d`haver un equilibri bàsic entre tots dos conceptes, per poder trobar l`habitatge adequat per a cada client.

La seva pàgina web actualment està en construcció, no us podeu conèixer millor les seves propietats entrant a: habitaclia.com o https://lnkd.in/gY3Cqdsy

15/10/2021 Categories: OficinesWeb