ELS 7 AVANTATGES QUE OFEREIXEN ELS CENTRES DE NEOGOCIS

Els 7 avantatges que ofereixen els centres de negocis


Disposar d`un espai còmode per treballar no sempre és sinònim de necessitar oficina pròpia. Hi ha alternatives molt interessants, com els centres de negocis.



Fa temps que la idea de treballar a una oficina, on només hi ha empleats d`una mateixa empresa, va deixar de ser l`únic concepte de negoci. Els emprenedors són cada cop més i treballar des de casa o en un espai compartit s`ha convertit en una opció més que vàlida. Si ets autònom o acabes de muntar la teva empresa, aquests són 7 avantatges significatius pels quals és millor que una oficina.


1.- Són més econòmics


Quan llogues una oficina, cal invertir diners en equipament i serveis, a més de pagar per tot l`espai físic que té. Això suposa una despesa que no sempre pots rendibilitzar.


Un centre de negocis compta amb tot allò que necessitis per desenvolupar la teva feina. Mobiliari, Connexions elèctriques: Internet i telefòniques, ús d`espais comuns, sales de reunions... La idea és que per un fee mensual només pagues pel que necessites. A més, el més habitual és que en el preu que pagues estiguin inclosos tots els serveis bàsics, com la llum l`aigua o la fibra òptica.


2.- Una situació privilegiada


Els centres de negocis s`ubiquen en zones estratègiques de la ciutat, on es pot accedir fàcilment amb transport públic o qualsevol pot acostar-s`hi. Si t`has de reunir amb algú, és molt més fàcil dir-li quina és l`estació de metro que el deixa a la porta que haver d`estar donant voltes fins a trobar el lloc.


3.- Afavoreix les relacions


Tot i que treballar des de casa pot resultar molt interessant, si vols ampliar les teves possibilitats necessites interactuar amb els altres. Als centres de negocis trobaràs emprenedors i empreses amb les quals pots forjar aliances que portaran el teu projecte a un nou nivell.


4.- Ofereix una millor imatge


Tenir un servei de recepció perquè un client vingui a veure`t, passar a un despatx o celebrar una reunió corporativa on li presentis la teva idea en una sala tancada hi generarà una sensació d`empresa seriosa.


5.- Potencia el rendiment


Treballar al costat de persones que també tenen uns objectius és molt motivador, encara que us dediqueu a coses molt diferents. És molt més motivador veure com hi ha més persones treballant que estar tancat en un cubicle o no veure ningú a tot el dia. El teu rendiment es veurà impulsat de manera important.



6.- Flexibilitat en la contractació de lespai que necessites


Els centres de negocis us ofereixen una gran versatilitat en aquest terreny, ja que disposen espais de diferents mides i diferents modalitats de serveis que us ofereixen adaptar-se a les vostres necessitats reals i actuals en cada moment, pagant exclusivament, en funció de l`espai o servei que tingui contractat en cada cas.


7.- Immediatesa.



En el moment que es fa el contracte, tens a la teva disposició tota la infraestructura i l`espai contractat a ple rendiment. Arribes, connectes el teu ordinador i comences a treballar.


 


Oi que sona temptador començar a treballar en un centre de negocis?


T`animem a llegir l`entrada completa a: DIARIO DE MARRATXI


Si desitges obtenir més informació sobre els nostres productes, no dubtis en contactar-nos a través del nostre email: info@mallorcaoffice.es o bé al tel. 971 706 882.

12/11/2021 Categories: OficinesWeb