logo licors moya

LICORS MOYA

Licors Moyà té més de 130 anys d`experiència. La Família Moyà va obrir les portes del seu negoci el 1890 per fabricar uns licors únics i immillorables. Des de llavors, l`empresa ha anat passant de generació a generació. Aprofitant els mitjans digitals i d`assegurança, a través del boca a boca, s`han donat a conèixer no només a Mallorca, sinó a tot Espanya ia més a La UE!


L`any passat van tenir l`oportunitat de celebrar el seu aniversari preparant un tast de vins a l`Hotel Valparaiso, on vam tenir el privilegi d`assistir-hi


A banda de fabricar els seus propis licors, també són majoristes i importadors de prestigiosos vins amb denominació d`origen de tot el món.


Ells, a la seva seu d`Artà, creen els seus propis licors d`herbes. També pertanyen a la família de Mallorca Office des de fa ja diversos anys i actualment compten amb una taula al nostre coworking, el nostre espai més flexible: l`equip comercial de Licors Moyà està sempre fent visites als seus clients i després passen pel coworking per organitzar-se o reunir-se. A més, entren o surten amb absoluta llibertat, 24/7, sense dependre del nostre horari de recepció!


NOVETATS



Els nostres amics de Licors Moyà, vénen carregats de novetats, com la nova línia de productes d`elaboració pròpia com són el Gin Baleàric o el Vermut Rumb, els quals són tot un “Best Seller”, no només per la seva qualitat-preu, sinó per la seva originalitat.


Com cada any, presenten el seu catàleg de Nadal, i compten amb tota mena de lots i cistelles nadalenques amb diferents productes seleccionats, adaptant-se a les necessitats i gustos del consumidor. A més també tenen un gran assortiment de vins, cava, licors...


Si no saps què regalar en aquestes festes, no ho dubtis, Regala Moyà!


Font: diari de Mallorca

30/11/2021 Categories: OficinesWeb