horario intensivo mallorca office

BONES FESTES 2021!

Després de travessar un altre any complicat, només podem donar GRÀCIES. Donem les gràcies per poder seguir vius, perquè tenim feina, perquè seguim respirant... Perquè malgrat tot el mal que ha passat al llarg del 2021, també hem travessat bons moments, i això ningú no ens ho pot treure.


Amb l`entrada del nou any, tots ens posem a pensar com ha estat aquest any que estem deixant enrere, i podem dir que no ha estat tan dolent com alguns deien. És veritat que hem tingut alts i baixos, com totes les empreses, però gràcies a tots els nostres clients que malgrat la situació actual, han continuat confiant en nosaltres. Gràcies a tots vosaltres, hem pogut seguir endavant!


Tots vosaltres sou un pilar fonamental al nostre centre de negocis, i és per això que sempre estem disposats a donar-vos un cop de mà, la nostra filosofia es basa en el suport mutu, si necessites un lloc on treballar, ja sigui una taula al nostre espai de coworking , o un despatx privat, som el teu centre, si necessites una sala on realitzar reunions, formacions, conferències,... sempre dins de les normes de prevenció davant del Covid-19, som el teu centre, si vols domiciliar la teva empresa amb nosaltres, que atenguem les teves trucades i ens encarreguem de la paqueteria per tu amb la nostra oferta a oficines virtuals, som el teu centre! Però per nosaltres TU ets el centre.


Ens adaptem a les necessitats de cada client, sempre disposats per facilitar-vos tot el que estigui al nostre abast, la nostra experiència ens avala, i els nostres clients confien en nosaltres.


Així que ja saps, si vols formar part de la nostra gran família, només t`has de posar en contacte amb nosaltres.


Us desitgem bones festes i estem segurs que 2022 serà un pròsper any nou!!


El nostre horari de recepció a partir del dia 3 de gener fins al dia 5 de gener, ambdós inclosos, serà de 9 a 14 hores. El divendres 7/01/2021, no hi haurà servei de recepció!

28/12/2021 Categories: OficinesWeb