Recepcio amb samarretas apaga i anem-nos

APAGA I ANEM-NOS

Ara que ja gairebé tots estem de tornada de les vacances voldríem reprendre el nou “curs” amb un nou repte del qual ens agradaria fer-vos partícips:


Com haureu vist, després de la porta del vostre despatx, us heu trobat amb una nova campanya que acabem de llançar, APAGA Y VÁMONOS (APAGA I ANEM-NOS).


Hem detectat un consum energètic latent cada nit al Centre, quan ja no queda ningú a l`oficina que, sumat setmana rere setmana, mes rere mes, implica una quantitat de diners considerables que directament estem regalant a la companyia elèctrica.


Amb què està caient a Europa tots som els afectats directes d`aquests costos, però més enllà d`això, qui està patint el desgast és la nostra Mare Terra.


Des de MallorcaOffice ens agradaria ajudar a que tots en prenguem consciència i posar el nostre gra de sorra. Això implica canviar alguna de les nostres rutines que tenim establertes com a pilot automàtic i sabem que els canvis costen. La intenció del nostre cartell fixat a la part posterior de la porta és un recordatori perquè a partir d`ara, quan marxeu a casa, apagueu TOTS els aparells electrònics del despatx, no només els aires condicionats i llums, també pantalles i ordinadors. En la mesura del possible, apagueu les regletes i desconnecteu els carregadors i els endolls que no us siguin necessaris. Suposa una diferència enorme el fet d`apagar l`ordinador (i la resta d`aparells) pel que fa a deixar-ho en estat de repòs.


Disposem d`una nevera comunitària al Burrito Lounge per als que us porteu el dinar i fonts d`aigua freda a les dues plantes, per això considerem que tenir petits frigorífics als vostres despatxos és un luxe que deixa una empremta energètica que potser no calgui.


Ja des de MallorcaOffice hem començat a aplicar-nos una sèrie de canvis: els aires condicionats s`apaguen automàticament a la nit i es reinicien al matí, per si a algun se`ns oblida tancar-lo quan marxem a casa.


Així mateix, apostem per la recomanació governamental que aconsella no baixar l`aire condicionat per sota de 27 graus a l`estiu i no superar els 19 de calefacció a l`hivern i us convidem a fer el mateix.


Col·labora amb nosaltres apagant TOT quan te`n vagis a casa i així podrem ser més sostenibles amb el planeta, mantenir bons preus i millorar el rendiment i durabilitat dels aparells.


Ajuda`ns a ser part dels que cuiden el planeta, APAGA Y VÁMONOS (APAGA I ANEM-NOS).

26/09/2022 Categories: OficinesWeb