PURO ESTATE

Ell es Víctor García, gerent de la immobiliària Puro Estate. Es dediquen a la compravenda de propietats a l’illa de Mallorca i vàren obrir la primera sucursal després d’estar més de 15 anys al sector immobiliari, amb la cual ofereixen serveis exclusius al 40% de l’illa. Son una empresa que prioritza la transparència i per això sempre son directes amb respecte a les comissions que puguin existir i sinceres ajudant a prendre decisions per evitar possibles imprevistos i es d’aquesta manera com intenten que el procés sigui el menys estressant possible.


Tots els seus agents són experts en vendes y multilingües, per això la comunicació no será mai un problema, ja que, a més, compten en el seu equip amb un expert en marketing. També mencionar que Puro Estate ajuda als seus clients amb el procés, de principi a fi, perquè així els clients estiguin acompanyats en tot moment, prioritzant la seva comoditat.


Puro Estate té contractat en el nostre centre de negocies una Oficina Virtual, la cual els permeteix tenir la direcció fiscal i postal a MallorcaOffice, així com quatre hores al mes gratuïtes d´ús de les nostres sales de reunions, en les cuals es reuneixen habitualment amb els seus clients.


26/09/2022 Categories: Vídeos