LA NOSTRA RECEPCIÓ

Ja coneixereu les noies de recepció, elles són Denisa i Candela. Són les encarregades d`atendre les necessitats dels clients al seu dia a dia. Elles responen als dubtes que envien els clients a l`email info@mallorcaoffice.es, atenen i passen les trucades, i si no aconsegueixen localitzar-te al teu despatx, et deixen nota a l`email.


També són les encarregades de rebre les visites quan volen venir a conèixer el centre i ensenyen les instal·lacions, també informen sobre els diferents productes que disposem i oferim a MallorcaOffice. També reben les vostres visites i les acompanyen al despatx o la sala de reunions que tinguis reservada. El seu horari és de dilluns a divendres de 9h a 17h i dins d’aquest, podran recollir la paqueteria i la correspondència que arribi al teu nom, i per qual cosa si haguessis de sortir a fer encàrrecs sempre estaran elles per atendre als repartidors i missatgers, i  deixaran la paqueteria al teu despatx o lloc de coworking. I si tens contractada una oficina virtual, et notificaran de l’arribada de la correspondència o paqueteria i la deixaran guardada fins que puguis venir a buscar-lo.


També imprimeixen els documents que necessitis i  t’ajudaran amb la impressora. Et faciliten el material d`oficina que necessitis i reserven les sales de reunions perquè et puguis reunir amb els teus clients fora del teu despatx.


El millor de tot, és que sempre et reben amb un somriure i un “bon dia”!


 


  

13/01/2023 Categories: OficinesWebVídeos