MENJAR CAFE NOU

CAFE NOU SA CABANETA

Segurament molts de vosaltres ja heu sentit a parlar del Cafè Nou de Sa Cabaneta. És el restaurant del poble que l`1 de març del 2023 va tornar a cobrar vida, gràcies a Silvia i Toño.


Des d`aleshores, han tingut l`oportunitat de poder participar en importants esdeveniments locals, com ara la ruta de Fang Tapa o veure com els recent casats, que acaben de signar a l`ajuntament de Marratxí, vénen a brindar i compartir unes bones tapes per celebrar-ho.


El Cafè Nou és sinònim de Fusió Veritable. Aquests dies es parla molt de fusió, però tenim indicis que la fusió veritable es va inventar, als anys 40, al Cafè Nou.


Remuntant-nos en la història del Cafè, només cal veure la Bàrbara, la qual era una autèntica matriarca mediterrània que durant més de mig segle va regentar la seva mítica barra. I potser et feia un conill cebat que un pamboli. Potser et posava un carajillo que posava els nens en fila per repartir xocolata. Aquest esperit de fusió segueix impregnant aquestes quatre parets, i ha estat reprès per na Silvia, una matriarca mediterrània del segle XXI que rep amb el mateix afecte un jubilat que ve a “fer el cafè” que un executiu escandinau pro-xuletona-abrasa. El mateix et serveix un montadet que et munta una festa. Això és fusió veritable. Quan el passat i el futur s`abracen. Quan els vilatans i els guiris se saluden. Quan el dia i la nit es fonen en converses, tapes, olles i concerts.


Al Cafè Nou us guia la il·lusió, l`honestedat, la comunió i l`abundància i sobretot el bon rotllo dels clients que cada dia els omplen amb la seva llum.


Et conviden també a tu, sí a tu, perquè puguis xopar-te d`aquest bon rotllo que hi ha al Cafè Nou i assaborir la fusió veritable.


Pots fer la reserva a través de la seva pàgina web i així descobrir-ne més.

06/09/2023 Categories: Web