Firma de llibres de Samuel

IMPARABLES - SAMUEL BERMUDEZ

Samuel Bermúdez està ubicat al despatx nº57 del nostre centre de negocis. Ell es dedica a la distribució d`aparells estètics i sanitaris. Porta aquest sector des de fa 9 anys. A més de tenir el seu propi negoci, també és escriptor, i avui ens porta:


"Imparables" és el títol del seu segon llibre. Aquest jove emprenedor ha presentat la seva nova obra on recull set històries reals de superació i d`inspiració.


Com explica el mateix autor, és un regal que els protagonistes li han fet a ell i als lectors, explicant experiències que demostren que de vegades una derrota és una gran victòria, `Samarino` pretén que el lector es motivi a aconseguir les seves metes a través de les històries explicades a "Imparables".


Moltes històries no arribaran mai al nostre coneixement. Aquest llibre, però, lluita contra allò inevitable i ens regala set vides, set relats inspiradors per a qualsevol. Durant les entrevistes realitzades per Samarino descobrim com l`ésser humà és capaç de superar qualsevol obstacle que se li posi al davant.


Ell ha estat capaç d`escarbar i arribar fins al fons de la resiliència natural que ens caracteritza, i ens la mostra en tota la seva esplendor.


Si esteu interessats en adquirir el llibre, podeu comprar-lo directament a través d`Amazon.

01/12/2023 Categories: OficinesWeb