DANIELLA SCHOCH - COACH

Sóc un ciutadà de l`món i un company de recerca en el camí cap a una major consciència i consciència. Des de molt jove, viatjar i estar exposat a diferents cultures va ser normal i part de la meva educació.


A l`créixer, vaig respondre amb fermesa a les persones, llocs i situacions que alimentaven o drenaven, sovint a la incomprensió del meu entorn. Avui entenc que només estava sentint les energies al meu voltant. Durant gran part de la meva vida adulta, vaig considerar aquesta sensibilitat com una maledicció. Tot i que vaig amarar els ensenyaments esotèrics quan era adolescent i vaig començar a meditar amb regularitat, vaig sortir a el món per estudiar dret i treballar en empreses de serveis financers internacionals durant 14 anys, a l`àrea de Lideratge i Desenvolupament de l`Talent, Coaching i Gestió de projectes. Però una part de mi es va quedar famolenca de més vitalitat i connexió amb el meu propi ésser. Les exploracions creatives es van deixar com un passatemps i van trobar cada vegada menys temps en la meva vida.


Un primer canvi va ocórrer quan vaig començar amb Pranic Healing el 2005. Finalment, em van donar un llenguatge per descriure les meves experiències i expressar-les. El que semblava misteriós, aterridor i fins i tot una mica boig abans, de sobte es va convertir en una eina per al creixement i la curació. Vaig començar a comprendre que la meva sensibilitat era una benedicció, un regal que podia fer servir per ajudar-me a mi mateix ia altres a créixer en diferents nivells.


A través de la meditació i el processament intern profund, em reconnecti amb el meu propi ésser i vaig començar a estudiar teràpia artística com una eina per unir la meva passió per la psicologia i la creativitat. Basant-me en els ensenyaments de CG Jung que vaig estudiar durant molts anys, vaig començar a veure com la teràpia artística pot treure a la llum el funcionament intern i les limitacions inconscients que tots portem dins i transformar-les en fonts de fortalesa i autenticitat.


Avui en dia, sóc un terapeuta d`art certificat i instructor de sanació prànica amb llicència a Espanya i organitzador de recessos de benestar i creixement espiritual a Mallorca. La meva passió és compartir les experiències i eines que he reunit en el transcurs del meu viatge personal, professional i espiritual. Explorar en cada moment i amb cada persona el que es necessita per a una major consciència em produeix una gran alegria. M`encanta unir les persones que són curioses i obertes a experimentar noves formes de pensar i sentir. A tots els que anhelen desenvolupar i nodrir la seva banda creatiu, sagrat i espiritual, em sento honrat de caminar al seu costat.


Ofereixo reunions regulars de meditació, sessions de sanació personal i recessos i tallers especials sobre benestar energètic, consciència i creativitat.


Si vols saber més sobre el que fa, pots trobar-la en el nostre espai de coworking o visitar la seva web https://www.daniella-s.com/
Ich Biete regelmäßige Meditationstreffen, Persönliche Heilsitzungen sowie spezielle Retreats und Workshops zu Energie-Wellness, Bewusstsein und Kreativität an.


Wenn Sie mehr darüber erfahren möchten, was és tut, können Sie és in unserem Coworking Space finden oder die Website https://www.daniella-s.com/ besuchen.


 

01/10/2018 Categories: OficinesWeb