TALLER SEDUIR PER ACONSEGUIR - ANA SOFIA HOLDE

Com ho aconseguirem?


Aprendrem les claus de l`comportament humà i quines són les "tecles" que cal tocar perquè les persones es comportessin d`una manera determinada
Coneixerem les bases biològiques i l`anatomia de la persuasió
Utilitzarem el llenguatge del nostre cos per reforçar la paraula, el poder que té la presència física d`una persona
Aportarem els coneixements de neurociència per a una millor compressió i efectivitat en les eines que aneu a adquirir ... (la química de el cervell, la nostra eina més poderosa)
"Diàriament estem seduint, malament o bé, però estem seduint, quan interactuem amb una altra persona per aconseguir alguna cosa, el que sigui, realment estem intentant persuadir i influir en ella perquè facin el que nosaltres volem (com intentar que t`obrin una altra caixa al supermercat per no fer tanta cua, o impressionar al teu entrevistador, perquè es "s`enamori" del teu currículum i no dubteu a contractar-te) "


Vas a la cafeteria i de sobte demanes un cafè, la cambrera t`atén de molt bona forma i en algun moment t`has tornat el seu client favorit, ella coneix els teus gustos, sap quina quantitat de sucre desitges per al teu cafè, en comptes d`una galeta et posa 2 galetes, us somrieu i el llenguatge corporal dels dos és còmplice. No vols establir una relació de parella amb ella, però l`has seduït, has aconseguit persuadir perquè es gravi en la ment teus gustos, perquè el seu cervell busqui agradar i construir una relació.


Quan descobreixes aquest poderós principi t`adones que, quan ets conscient que estàs seduint i persuadint a cada interacció, les teves relacions socials adquireixen un gran poder: es converteixen en l`escenari on les possibilitats són in? Infinites.


`Aprenem com es fa !!


Data Taller: dia 25 d`octubre a les 16h a l`Aula 2 de Mallorca Office.


Més info: ASFORMACIONES


04/10/2018 Categories: PonènciesEsdeveniments MO