FOSH CATERING A MALLORCA OFFICE

El passat mes de setembre, vam tenir el privilegi de tenir a Fosh Càtering a les nostres oficines.


* En Fosh Mice som un grup de persones que estima la seva feina. Per a nosaltres, l`organització de dinars o sopars d`empresa, incentius, convencions, esdeveniments institucionals o per a grups de negocis, és la nostra passió.


Comptem amb un equip amb àmplia experiència en el sector. Anteriorment també ens hem encarregat de l`organització de casaments i esdeveniments, el que ens ha aportat experiència, professionalitat i una manera de treballar segura, resolutiva i eficaç en tot moment.


Busquem l`excel·lència en els nostres resultats, i que cada nou projecte es recordi per tots els assistents d`una manera immillorable.


Som conscients que organitzar una trobada empresarial comporta esforç, organització i una planificació prèvia considerable.


Des Fosh Mice ens encarreguem de tot aquest procés. Atenem a les teves necessitats des del primer moment i aportem la nostra visió i punt de vista a les teves propostes. Tu ens expliques la teva idea i nosaltres farem tot el possible per donar-li forma. Ens encarreguem de tot el necessari perquè aquest dia sigui inoblidable i tot surti a la perfecció.


Posem a la teva disposició els millors proveïdors, tant pel que fa a parament, decoració, il·luminació, etc. Tot a punt, en una mateixa empresa, per fer d`aquest menjar o sopar empresarial un veritable luxe.


La satisfacció dels nostres clients és el nostre principal impuls i motivació. El motor de la nostra autoexigència i el que ens porta a pensar sempre en les millors solucions per a cada cas.


Per a més info visiteu la seva pàgina web: Fosh Catering

18/10/2018 Categories: WebPonènciesEsdeveniments MO