DAIMO CONSTRUIM

Al despatx 15 es troben David, Álvaro i Carles de Daimo Construïm. Daimo és un referent en el sector de la construcció, obres i reformes. Construeixen i reformen habitatges, oficines i locals comercials amb el compromís de realitzar obres personalitzades i sempre en el termini acordat.


Realitzem projectes de construcció des de la realització dels plànols fins a la finalització de l`obra, complint els terminis establerts i cuidant fins l`últim detall.


La capacitat de gestió i l`equip de professionals que componen Daimo Creative, ens permet assumir la realització de projectes de construcció aportant als nostres clients un complet servei de 360º realitzat amb total serietat.


En Daimo Creative som conscients de la importància de la professionalitat del nostre equip humà. L`equip humà de Daimo Creative està format per un grup de professionals de la construcció altament qualificats que donen solució a les necessitats específiques dels nostres clients.


En Daimo Creative li oferim un servei professional amb solucions imaginatives perquè aprofiti l`espai i s`amortitzi el pressupost, sempre amb els millors materials i cuidant fins l`últim detall.


Per a més info: https://www.daimoconstruim.com/es/

21/11/2018 Categories: OficinesWeb