NEO MERCHANDISING

Al despatx 14 es troba NEO MARXANDATGE.


NEO MERCHANDISING neix de l`experiència i de l`esperit de servei i de millora constant de dos professionals de la publicitat i de l`regal publicitari que unim les nostres forces fa ja més de 15 anys.
Al llarg d`aquests anys hem comprovat que el que més valoren les empreses és la tranquil·litat de confiar en professionals qualificats que els assessorin en tot moment sobre el regal publicitari idoni per a cada situació, estalviant-los temps i diners i rendibilitzant a l`màxim la seva inversió.
I per això en NEO MARXANDATGE ens hem marcat com a missió ajudar les empreses a posicionar les seves marques en el record dels seus clients gràcies a un bon assessorament especialitzat en regal publicitari.
En NEO MARXANDATGE apropem a les empreses una nova manera d`entendre el regal publicitari, com una eina potent i accessible dins de les seves estratègies de comunicació.
Ens centrem més en el que les empreses volen aconseguir amb el regal publicitari que en el simple fet d`oferir-los milers d`articles a triar.


L`experiència ens demostra que el que més valoren les empreses és la tranquil·litat de confiar en professionals qualificats que els assessorin en tot moment sobre el regal publicitari idoni per a cada situació, estalviant-los temps i diners i rendibilitzant a l`màxim la seva inversió.


Si voleu saber més sobre ells: http://neomerchandising.com/

05/12/2018 Categories: OficinesWeb