LAMAS Y MARTINEZ

Sí teniu dubtes sobre la protecció de dades i la #RGPD, no dubteu en consultar a Mercedes i Vicente, de Protecció de Dades Balears, que ofereixen una consulta gratuïta a tots els clients de #MallorcaOffice. Podeu trobar-los en el seu, recentment estrenat, despatx núm 37.


* Lamas i Martínez Consultors inicia el seu camí el 2003, com a resultat de la fusió d`un grup de consultors experts en els serveis legals de protecció de dades de caràcter personal.


Com a consultors especialitzats, els nostres objectius són conciliar els interessos dels nostres clients, adaptant-se a la normativa vigent en matèria de protecció de dades, preservant el dret a l`honor ia la intimitat personal dels titulars de les dades de caràcter personal.


En Lamas i Martínez Consultors oferim uns serveis personalitzats.


Combinem l`efectivitat amb l`eficiència aconseguint el grau idoni de resolució. Així, els nostres clients aconsegueixen el que esperen de nosaltres: professionalitat, rapidesa, confidencialitat i garantia de solució integral de l`adequació a la normativa.


Els nostres Serveis
adaptació


Adaptació a l`Reglament (UE) 2016/679 (RGPD).


auditories


Auditories, Avaluació d`Impacte de Protecció de Dades i Registre d`Activitats.


Plans integrals de compliment normatiu.


Atenció a la reclamació dels drets d`accés, rectificació, Supressió, Oposició, Portabilitat i Limitació de l`tractament dels titulars de les dades personals.


Seguiment continu per tal que es compleixi, en tot moment, amb el que estableix la normativa.


Tramitació de denúncies davant l`Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD). Recursos.


Més info a www.lamasymartinez.es

11/01/2019 Categories: OficinesWeb