EUGENIA - GOALPLAN

Avui us presentem a Eugènia Morlans de Goalplan, Màrqueting Online que és qui ens ajuda a millorar la nostra visibilitat digital a través de les xarxes socials, dels mapes o de l`cercador.
Si voleu que compartim qualsevol cosa sobre la vostra empresa, negoci, esdeveniments, teniu qualsevol suggeriment o dubte sobre #MarketingDigital ... som tot orelles.


"Goalplan neix de la voluntat de treballar d`una manera independent i més artesanal, cuidant de el més mínim detall en un entorn tan canviant. La nostra raó de ser és el" acompanyament digital ", ja que creiem que és necessari caminar junts, entendre bé cada negoci i donar amb les solucions més adequades en cada situació.


Més de 20 anys d`experiència en el món digital treballant en empreses multinacionals com Google, lasminute.com, Spanair, Puma, Havas o OMD.


Som un equip multidisciplinari amb perfils complementaris i hem treballat tant en start-ups com en empreses consolidades, suports i agències de mitjans.


Comptem amb un equip de professionals de primera, de diferents àrees, que ens ajuden a oferir solucions completes i adaptades a cada necessitat. "


Si vols saber més sobre GoalPlan: https://www.goalplan.es/

16/01/2019 Categories: OficinesWeb