CONSPAL EFICASA

"Les cases passives són considerades els habitatges de el futur. Al segle XXI, la construcció segueix el camí de la #sostenibilidad i la #eficiencia. L`edificació d`aquests habitatges es caracteritza per l`aprofitament dels recursos naturals per aconseguir un benestar natural. "
Si t`interessa saber més, no dubtis en contactar amb Magdalena Escanero de Conspal Eficasa Mallorca - Menorca de l`despatx nº 27.


CONSPAL EFICASA® inicia el seu camí en 2008 amb l`objectiu d`oferir un sistema de construcció d`habitatges sostenibles que garanteixen un immillorable confort tèrmic, aportant innombrables beneficis per a la salut, la nostra missió com a empresa constructora és que trobi les màximes prestacions i estalvi energètic a el millor preu oferint per a això, el preu més ajustat possible, i és que aquest és el nostre factor diferencial, el valor format per l`aplicació de el sentit comú, l`eficiència, honestedat i una constant innovació que ens permet afrontar els nostres projectes amb el clar objectiu de crear una relació guanyadora amb els nostres clients.


Si voleu saber una mica més sobre ells: https://conspal.com/

28/02/2019 Categories: OficinesWeb