MALIA MERCHANDISING

Malia Balear ubicada al despatx nº29, aborda una nova etapa 2019, professionalitzant la seva imatge de marca, desenvolupant un nou web per als seus clients i oferint un servei d`assessorament professional en el regal publicitari.


Qui és Malia Balear
La persona darrere de la marca
Per a moltes empreses resulta complicat trobar el regal publicitari adequat que els ajudi a captar o fidelitzar clients. Hi ha una oferta àmplia de productes que no sempre són els idonis per a una campanya en concret o per representar una marca.


El meu objectiu és ajudar els meus clients a tenir una comunicació d`èxit a través de l`regal publicitari. Em dic Amalia Álvarez i puc orientar tant en la selecció del producte com en el disseny que millor s`adapti a les teves objectius. El procés és molt senzill: em fas arribar la teva proposta, vam acordar una reunió perquè em expliquis el teu projecte i junts busquem el producte i la seva personalització fins que sentis que hem trobat el que estàs buscant. Conec tot el procés de sector de l`marxandatge. Vaig començar treballant en l`any 2000 en un taller amb una màquina de serigrafia, tampografia i brodats, i el 2013 vaig decidir crear la meva pròpia marca, Malia Balear, especialitzant-me en el món de l`regal publicitari per a petites i grans empreses.


Per a més informació podeu entrar a: https://maliabalear.com/

08/03/2019 Categories: OficinesWeb