FORMACIÓ EVA GARDEN

El passat 27 de maig, vam tenir el plaer de rebre a la nostra sala de Formació a l`equip d`Eva Garden!


Els que són:


Fundada el 1979 i inicialment especialitzada en cosmètics funcionals amb olis essencials, EVAGARDEN pretenia convertir-se en un punt de referència en el camp de la qualitat de l`maquillatge. L`objectiu es persegueix amb una passió diària que, combinada amb l`atenció a l`detall i l`atenció a cada aspecte, ha contribuït a fer de EVAGARDEN una marca sòlida i sempre avantguardista.


El maquillatge de EVAGARDEN és, de fet, el resultat d`una dedicació constant a la recerca: tant en termes dels materials utilitzats com en l`atenció a les tendències, la moda i els estils. Un univers que es nodreix diàriament desugerencias glamuroses i propostes innovadores de ciències de la bellesa.


La contínua evolució en el disseny de les col·leccions reflecteix constantment el desig de donar vida als productes decididament Made in Italy en la realització, però d`inspiració internacional, productes perfectes per donar espai a l`expressió de les múltiples personalitats de les dones contemporànies. D`aquesta manera, EVAGARDEN pot transferir la seva passió a l`mercat amb un producte que sempre està de moda i d`alta qualitat: un tractament de bellesa real gràcies als ingredients actius funcionals que conté.


Una sòlida xarxa nacional de vendes en el canal professional i dues botigues d`una sola marca han fet EVAGARDEN una realitat dinàmica i activa, capaç d`aparèixer amb èxit en mercats estrangers.


Més de 30 països han triat EVAGARDEN, incloent: Alemanya, Espanya, Benelux, Finlàndia, Rússia, Emirats Àrabs Units, Qatar, Taiwan, Austràlia, Canadà, etc.


Tot això permet a l`empresa perseguir el seu principal objectiu: satisfer els desitjos de totes les dones!


Si t`agradaria saber més informació sobre les nostres sales de formació, no dubtis en contactar en info@mallorcaoffice.es i t`explicarem tot el que necessitis saber!

04/06/2019 Categories: WebPonènciesEsdeveniments MO