ENS REUNIM A MO?

Abans de res, agrair a tots els clients que han passat per les nostres SALES i que segueixen comptant amb nosaltres per fer les seves reunions a les instal·lacions del nostre centre, com MTS, BNI, Grup DRV, LevelUp, LifePlus, Abast, Licors Moyà, Kàtmandu. .. entre molts altres.


Treballar en equip és la clau perquè tota empresa es desenvolupi, creixi i no es vegi afectada per l`alta competència que existeix avui en dia, a més del benestar que pot generar un treball en equip efectiu. Només a través de la feina de grup es poden identificar, combinar i dur a terme diferents punts de vista, per això és de vital importància reunir-se, parlar, discutir i resoldre qualsevol tema que es presenti.


Som éssers socials i reunir-nos forma part de la nostra naturalesa, per a això és necessari un ambient propici, en el qual poder estar a gust ia Mallorca Office ens prenem molt seriosament aquesta responsabilitat, des d`una petita reunió amb socis, a formacions multitudinàries, passant per xerrades i activitats a l`aire lliure en el nostre chill out, el nostre centre està totalment adaptat a qualsevol necessitat o inquietud dels nostres clients, per això, les nostres sales disposen de projectors i pantalles amb so per a realitzar presentacions, així com pissarres i altre material proporcionat per el centre, facilitant d`aquesta manera el nostre propòsit, el benestar.


Totes les nostres sales es lloguen de forma independent. Tenen diferents capacitats i diferents possibilitats de distribució de manera que s`adapten a reunions, xerrades, cursos, showrooms, càtering, etc. Comptem amb 5 sales amb capacitats des de 4 fins a 50 persones.


A més de les nostres sales, comptem amb la nostra nova terrassa-chill out, que es pot reservar per poder fer cursos, xerrades, càterings, activitats, reunions ...


Així que ja saps, si necessites un espai còmode, modern, acollidor, agradable o alguna cosa natural i a l`aire lliure, no dubtis a contactar-nos a l`971.706.882 o via e-mail a: info@mallorcaoffice.es

18/07/2019 Categories: WebPonènciesEsdeveniments MO