CURS: LA CRIDA DE LA VIDA

Quan la Vida ens crida, té un propòsit i ho està fent. Si no sabem o podem escoltar la intuïció, la Vida insisteix en aquesta comunicació augmentant el volum perquè puguem escoltar. De vegades aquesta comunicació es manifesta en cos a través d`un símptoma, oa la nostra realitat a través d`un obstacle o d`una sincronicitat.


La Vida té un propòsit i ho comunica a través dels símptomes i el que percebem com a "realitat". Quan podem escoltar i recollir el missatge es converteix en un regal.


El proper 12 i 13 d`octubre tindrem el plaer de rebre a les nostres sales a Josep Soler. Ell és conferenciant internacional, lidera el projecte Aventura de l`Ésser i és promotor de UNISI orientat a la investigació de les relacions Ment-Cos-Ser des de l`àrea de PNL i Neurocoaching. Es va dedicar als negocis i els esports fins que un intens dolor al coll i espatlla que es va convertir en crònic, va interrompre totes les seves activitats. Això el va portar a aprofundir en diversos enfocaments orientals cap a la salut i la vida: Medicina Xina, Ioga, Budisme, Taoisme, Tantrismo de Caixmir i Vendanta No-dual; també el va portar a investigar les relacions ment-cos-ser inspirat per un curs on es mostrava un diccionari corporal.


Actualment acaba de ser publicat el seu últim llibre La Numerologia de l`Ésser, Els 9 Camins de Retorn a la Unitat (GAIA Ed.). Imparteix cursos d`Aventura de l`Ésser i Llenguatge de l`Ànima a Espanya, Canadà, EUA, Mèxic, Nicaragua, Costa Rica, Colòmbia, Perú, Brasil, Argentina, Xile, Alemanya, Polònia i França. Des de fa més de 20 anys ha acompanyat en directe a més de 10,000 persones a reconnectar amb els seus dons i pla de vida, amb impacte en la seva vida personal i professional, a partir principalment de les experiències que vivien com "negatives" i / o amb sofriment, i transformant-les en font de saviesa.


Si vols saber més informació sobre ell i els seus cursos: https://aventuradelser.com/bienvenido-a-ads/

30/08/2019 Categories: WebEsdeveniments MO