VIVAMAX MALLORCA

Avui us presentem a la nostra companya Viveka i la seva empresa Vivamax Mallorca.


Viveka és sueca però viu a Espanya des de fa més de 40 anys. La seva agència realitza gestió immobiliària i pertany a la xarxa de ABSI Associació Balear de Serveis Immobiliaris. És una associació sense ànim de lucre, que agrupa empreses immobiliàries de les Balears que comparteixen, a través d`de sistema MLS, propietats de clients que volen comprar, llogar o vendre algun immoble.


Al portal immobiliari ABSI els clients venedors trobaran la millor eina per vendre el seu immoble i els clients compradors tindran a la seva disposició la major borsa d`immobles en exclusiva de les Balears. Les millors habitatges amb els millors preus estan, en aquests moments, gestionades pels agents immobiliaris professionals.


Si necessiteu comprar o vendre una propietat, no dubteu a contactar amb ella o visitar la seva pàgina web VIVAMAX MALLORCA. Us pot atendre tant en espanyol com en anglès o suec.


Si necessites un domicili fiscal com Viveka, és a dir, no véns físicament a centre de negocis, però legalment tens un domicili on pots rebre la teva correspondència i paqueteria, nosaltres som el teu centre. Aquesta opció és ideal si treballes des de casa per evitar barrejar temes legals o empresarials amb personals.


Per saber més informació sobre les nostres oficines virtuals, pots entrar a: MALLORCA Office- OV

16/09/2019 Categories: OficinesWeb