Tachi LIOZ - FLORS DE BACH

Avui us presentem a Tachi Leoz, és una coworker de Mallorca Office. Ella es dedica a estudiar els efectes que tenen les Flors de Bach sobre les persones. La seva intenció és compartir els recursos que al llarg de el temps ha anat trobant per aconseguir viure el més possible en harmonia amb l`entorn.


Les flors de Bach no són un fàrmac, no treballen en base a un principi molecular actiu (un grup d`àtoms amb un efecte concret) ni per concentració de la mateixa. Es tracta d`una teràpia energètica o vibracional. El que es pren no és un extracte de la planta sinó una informació energètica vehiculitzada en l`essència.



Les essències florals poden ajudar a la persona estressada i esgotada, a aquells que es trobin preocupats o enfadats, als quals estan desanimats, persones que estiguin vivint un duel, tractar problemes d`adaptació, alleujar dolors físics ...
Des que treballo amb elles he vist i viscut molt bons resultats en individus de totes les edats, des de nadons fins a la tercera edat. En animals i plantes. El que em proporciona una gran alegria.



Segons paraules del Dr. Edward Bach:
"A través de la seva alta vibració, determinades flors, arbustos i arbres silvestres d`un ordre superior tenen el poder d`augmentar les nostres vibracions humanes i deixar expedits els nostres canals als missatges de l`ànima o Jo Espiritual, inundar la nostra personalitat amb les virtuts que ens són necessàries i, d`aquesta manera, rentar els defectes (de caràcter) que causen els nostres mals. Com la bona música o altres coses grandioses, capaços d`inspirar, les flors estan en condicions d`elevar la nostra personalitat i apropar-nos a la nostra ànima. D`aquesta manera ens brinden pau i ens alliberen dels nostres patiments "



"La malaltia no és una casualitat, un càstig ni una desgràcia, és l`avís que alguna cosa no funciona adequadament, una crida per fer-nos entendre que ens estem apartant de el camí correcte i, a el mateix temps, una oportunitat de rectificar una actitud equivocada"



El procediment és, després d`escoltar el client, elaborar una fórmula floral per ajudar a prendre consciència dels defectes i poder gestionar-los a fi d`evitar que siguin aquests els que governin la seva vida.


A qualsevol de vosaltres que li interessi, cridi la seva atenció o simplement vulgui indagar no dubteu en posar-vos en contacte amb Tachi a través de la seva pàgina de Facebook: https://www.facebook.com/tachileoz/

03/10/2019 Categories: OficinesWeb