RIDE AND BLUE

Us heu fixat en l`E-scooter elèctric de l`entrada de les nostres oficines?


A vegades hem de fer alguna gestió que ens obliga a desplaçar-nos a centre de Palma per unes quantes hores i sol ser tediós fer-ho amb el nostre vehicle particular, embussos, absència de pàrquing, haver de pagar un pàrquing privat o en zona blava, ...


A Mallorca Office som conscients de totes aquestes molèsties i volem proposar una solució còmoda i silenciosa, a més de respectuosa amb el medi ambient, els E-scooter elèctrics de Ride & Blue.


Ride & Blue és una empresa eco-friendly que posa a la nostra disposició els E-scooter elèctrics, aquests vehicles, a part de silenciosos,
són fàcils de manejar, compten amb seient doble, tenen una autonomia de 100 km aproximadament amb la càrrega completa, disposen de 3 maneres de conducció, amb una velocitat punta de 80 km / hora i una acceleració de 0 a 50km / hora en menys de 4 segons, podràs conduir per totes les carreteres públiques de Mallorca, fins i tot en autopista.


El lloguer de l`E-scooter inclou 2 cascos i assegurança a tot risc a més d`assistència en carretera. Es pot llogar des de 3 hores per 15 € a la nostra recepció.


No ho dubtis, entra i pregunta per les diferents tarifes que oferim.

30/10/2019 Categories: WebPonències