DESPATXOS DISPONIBLES

T`agradaria tenir una oficina a Mallorca Office?



Tenim dos despatxos disponibles, tots dos exteriors i amb molta llum natural, amb capacitat per a 3 i 6 llocs de treball. (22 i 30 m2 aproximadament cada un).


Mallorcaoffice és un Centre de Negocis i reunions ubicat a Son Fuster, en un edifici de nova planta dedicat exclusivament a oficines i amb aparcament propi. A pocs minuts de el centre de Palma, amb excel·lents comunicacions amb la resta de l`illa gràcies a la proximitat de les sortides a la Via Cintura, així com a 10 minuts de l`Aeroport. Oferim solucions completes d`oficina a persones o empreses que requereixen llogar oficines i despatxos, sales de reunions i oficina virtual, amb condicions flexibles i molt ventajosas.Los despatxos, totalment equipats, tenen accés a una sèrie de serveis compartits així com a un equip de col·laboradors qualificat.


Servei de recepció de 9h a 18h, trucades, paqueteria ... Si has de sortir a fer gestions, pots estar tranquil, perquè en MO sempre hi haurà algú que respongui per tu, reculli els teus encàrrecs i et informe de tot el que succeeixi durant la teva absència. Mitjançant l`APP de Mallorcaoffice estaràs informat a minut.


Accés a 300MB, xarxa estructurada i VLAN privada CISCO d`última generació. Màxima seguretat, velocitat i privacitat des del primer dia. I si necessites més cabal, te la vam aconseguir a 24h.


Fotocopiadora a color i B / N i scanner a la teva disposició. I oblida`t de l`manteniment i de comprar paper, tinta i tòner.


Neteja diària de les zones comunes i de la teva despatx. Despreocupa`t de comprar productes de neteja, recanvis ... fins d`el paper higiènic.



Un lloc en el qual t`oferim tots els serveis perquè puguis desenvolupar la teva activitat laboral en un entorn cuidat, acollidor i modern.



Si vols més info o venir a veure`ns, truca`ns a 971 70 68 82 i / o visita la nostra web www.mallorcaoffice.es

13/11/2019 Categories: OficinesPonències