ELECTRIC 21

Saps que pots estalviar prou diners només canviant la teva factura elèctrica?


Al mercat lliure d`electricitat, al no existir preus de referència, cada companyia ofereix uns descomptes sobre la seva tarifa elèctrica.


Els nostres companys de Electric21 t`ofereixen, de forma gratuïta i sense cap compromís, un estudi detallat de la teva factura elèctrica, en el qual analitzen el ESTALVI REAL (no sobre descompte teòric) que et suposa la millor opció per al teu contracte.


Per l`experiència acumulada en la comercialització de productes i serveis, la seva vocació d`assessorar i trobar les millors solucions per als seus clients, constitueixen els principals pilars de la seva filosofia de treball. Comptar amb els millors professionals és també una de les seves principals premisses.


Envia`ls per e-mail o per fax la teva factura elèctrica i et contestaran en 48 hores amb el ESTALVI REAL que pots aconseguir en la factura d`electricitat. info@electric21.es


Els seus clients ja s`han beneficiat d`importants estalvis en el consum elèctric (generalment entre un 10 i un 20%), sense patir cap incidència en el seu subministrament, únicament el canvi de factura.


Redueix la factura elèctrica, JA!


A més de l`servei de l`estudi detallat de la teva factura elèctrica i recomanació sobre la tarifa més adequada, t`ofereixen els serveis d`auditoria energètica:


1. Avaluant els paràmetres de funcionament de la instal·lació elèctrica.
2. Assessorant sobre la conveniència de millores en aquesta instal·lació.
3. Instal·lació d`equips que redueixin l`energia reactiva, equips d`eficiència energètica.
4. Equips de millora de rendiment i qualitat de la instal·lació.
5. Instal·lant programari de monitorització i control en línia via web de consums per grups elèctrics.

20/11/2019 Categories: OficinesWebPonències