TONI LLINÁS - COACHING FORMACIÓ

Avui us presentem a Toni Llinàs. El és coach d`administradors de finques. Ajuda a detectar les necessitats de les empreses i les persones que la formen, per acompanyar-les en el seu camí fins reinventar-se i assolir els seus objectius de manera responsable i sostenible.


Després de més de 11 anys en el món de l`Administració de Finques, i havent desenvolupat gran part de la seva carrera en diferents sectors empresarials, fonamentalment centrat en l`àrea de gestió directa amb clients i altres membres de l`equip, es va adonar que ajudar els altres a aconseguir els seus objectius amb èxit era un dels seus majors èxits com a professional, així que després de diversos anys bregant amb el món de l`creixement personal, va prendre la iniciativa d`certificar-se com Coach.


Ara donar valor afegit a la seva empresa, fidelitzar els seus clients i potenciar les vendes, és possible gràcies a la pràctica i l`entrenament de les seves pròpies capacitats, potenciant els seus processos interns i de lideratge mitjançant la intel·ligència i gestió emocional, la motivació, la PNL i la comunicació efectiva.


A més dels seus serveis com a coach per a Administradors de Finques, també ofereix serveis com a formador i conferenciant, impartint seminaris, cursos i tallers pràctics adaptats a les necessitats de cada organització.


Objectiu: Aprendre a treballar i gestionar equips, així com crear i dirigir d`una forma més conscient i competitiva els membres de la seva formació orientat a la consecució dels nostres objectius.


Dia 29 de novembre 2019 us convida a la seva xerrada "Productivitat i Gestió de temps. Deixa de fotre`t la vida", que tindrà lloc a les 19:00 hores en les oficines de Mallorca Office.


Si en aquest moment et sents "atrapat" i sents que el temps se t`escapa de les mans o que no tens el suficient per al que de veritat vols, aquesta xerrada és per a tu.


T`ofereixo 7 consells pràctics per invertir de forma assenyada teus 86.400 segons diaris.


Si vols saber més informació sobre els seus cursos, pots posar-te en contacte amb ell a través de: soy@tonillinas.es

29/11/2019 Categories: PonènciesEsdeveniments MO