ANY NOU, INICIS NOUS!

Amb el començament de l`any nou, molts ens parem a pensar què farem al llarg de l`any, ja sigui en temes de viatges, negocis, família, vacances ... I també ens proposem noves fites així com nous èxits que assolir. Potser necessitis un lloc on treballar o simplement reunir-te amb un client o proveïdor i aconseguir així poc a poc tot el que et proposis.


A Mallorca Office disposem de diversos espais, tant oberts com privats, des despatx petits de 7,5m2 fins despatxos de 40m2. També disposem d`oficines virtuals així com un espai de Coworking. Somo tan flexibles com l`espai i temps!


Mallorca Office és cadascuna de les empreses que bateguen pels passadissos; Mallorca Office són les sinergies que es generen i comparteixen, la companyonia i l`abundància.


Intentem ser alguna cosa més que un centre de negocis a Mallorca. Busquem anar un pas més enllà, ser part d`alguna cosa més gran. És per això que fomentem sempre sinergies positives i de col·laboració en les nostres instal·lacions. La companyonia és més que les relacions entre companys, sinó que es pot estendre entre diferents companyies.


A Mallorca Office no comptem amb el tradicional concepte de lloguer d`oficines a Palma, som un centre de negocis modern on tens l`oportunitat de créixer de forma lliure i sempre connectat a altres professionals, autònoms, start ups o delegacions de grans empreses. Un petit món en el que la teva vida laboral trobi el millor ecosistema.


Per a més informació, podeu contactar-nos a l`971.706.882 o bé via e-mail: info@mallorcaoffice.es


Desitgem que en aquest any 2020 tingueu molts èxits !!

08/01/2020 Categories: OficinesWeb