NUMEROLOGIA DEL SER

Volem convidar-vos el proper 1 i 2 de febrer 2020 l`esdeveniment "Numerologia de l`Ésser" que tindrà lloc a l`aula 2 de Mallorca Office.


La numerologia de l`Ésser és una saviesa que conjuga art i ciència per tal d`enfocar amb claredat les claus essencials que correspon desplegar a la vida de cada persona. A través de la informació continguda en la data de naixement podem determinar les qualitats innates de l`Ésser i des d`aquest coneixement establir estratègies per equilibrar i potenciar-les. Igualment podrem entendre les característiques de l`Camí de Vida que ve a recórrer, de les atraccions i desafiaments que es pot trobar, així com la forma més harmoniosa d`aportar les qualitats de l`Ésser que és a l`Camí que li correspon.


Aquest curs té com a objectiu aprofundir en aquestes qualitats i estratègies, així com descobrir d`una forma molt més personal altres facetes de la numerologia que ens donaran una informació detallada i abundant sobre diferents aspectes del nostre caràcter i personalitat. Aquest coneixement ens portarà a una comprensió profunda i detallada de les nostres característiques i talents, així com de les nostres aparents contradiccions i bloquejos, des d`un abordatge pràctic i útil per millorar la nostra experiència vital.


Explorarem en detall la numerologia personal dels assistents, incloent els arquetips numèrics que tenim en cada àrea de la nostra vida i que es relacionen amb els nostres cinc cossos (físic, energètic, emocional, mental i espiritual). També analitzarem com emergeixen i es relacionen amb les diferents etapes vitals que anem travessant.


Estudiarem els aspectes conscients i inconscients i la visió del masculí i el femení que ens revela la numerologia i com travessar els desafiaments que contenen.


Finalment es posarà atenció en les relacions. Al llarg de la nostra vida, en el nostre escenari, apareixeran persones que ens mouen emocionalment, unes de pertànyer o s`incorporaran al nostre sistema o ànima familiar i altres no. Tant en un cas com en l`altre, a algunes les percebrem com afins a nosaltres, amb un nombre considerable de qualitats en comú i que funcionen com un mirall de les nostres pròpies característiques. D`altres, per contra, les percebrem com persones molt diferents a nosaltres, amb qualitats que no reconeixem com a pròpies, el que les fa potencialment complementàries a les nostres. Aprofundirem en diferents els aspectes d`aquestes afinitats i complementarietats per trobar formes de relacionar-nos més enriquidores i senzilles.


En definitiva aquest és un curs orientat a l`aprofundiment en la Numerologia Personal dels assistents i en les seves relacions, així com a el reconeixement de les dinàmiques que es generen dins de l`ànima familiar. L`enfocament és eminentment pràctic, amb objectiu principal és que els assistents identifiquin des de la Numerologia, amb claredat i de forma detallada, els diferents aspectes de l`el seu caràcter i personalitat i en les de les seves relacions personals i familiars, i siguin capaços de desenvolupar estratègies vitals per resoldre el que perceben com contradiccions o bloquejos, millorant així la seva relació amb ells mateixos i amb els altres.


Delia Govantes és creadora de la Numerologia Essencial (estudi dels arquetips numèrics de la data de naixement) i la Genealogia de l`Ésser (estudi multidimensional de l`arbre familiar). És també especialista universitària en Mindfulness i Desenvolupament Personal, Experta i acompanyant a Aventura de l`Ésser, professora i directora de l`Escola de Vida d`Aventura de l`Ésser.


DATA: Ds. 1 i Diu. 2 febrer 2020
HORARI: Dis. De 10 a 14 hi de 16 a 19 h / Dom. De 10 a 14 h
IMPARTEIX: Delia Govantes
LLOC: Mallorca Office
DIRECCIÓ: Son Fuster, Carrer de l`Fluvià, 1, baixos, 07009 Palma (Illes Balears)
PREU: 150 € (130 per reserves fins al 2 de gener)
RESERVA LA TEVA PLAÇA: Inscripcions
+ INFO: online@aventuradelser.com
Coordinadora local: 666 55 89 23 (Roser)

24/01/2020 Categories: PonènciesEsdeveniments MO