TALLER DE PODA DE CÍTRICS - COMPLET

Com ja sabeu molts de vosaltres, Mallorca Office alberga una infinitat d`empreses i associacions, algunes d`aquestes associacions estan realment conscienciades amb el nostre medi ambient, més concretament amb els nostres arbres, de fet l`associació de la qual estem parlant neix d`una necessitat o preocupació per preservar el nostre patrimoni arbori, cada dia més deteriorat, que pateix d`una falta de gestió adequada per part de les administracions i rep tractaments inadequats per part de molts professionals de sector.


Aquest és el cas dels nostres amics de l`Associació Balear de l`Arbre (ABA), que organitza un taller de poda de cítrics el proper dia 29 de febrer a la Finca Pública de Galatzó, des Capdellà-Calvià amb Andreu Vila, que ensenyarà els principis bàsics d`aquesta tasca tan important perquè els nostres tarongers, llimoners i qualsevol casta de cítrics que puguem tenir a casa, tinguin una producció regular i de qualitat pel que fa a mida i gust. Tal ha estat l`èxit de tots els interessats en aquests meravellosos arbres fruiters, que ja no queden places disponibles per a aquest taller, un fet que realment és digne d`orgull, encara que és una llàstima per a aquells endarrerits que no han pogut aconseguir la seva plaça.


Així que ja saps! Si ets un fervent amant dels nostres productors principals d`oxigen o un simple aficionat de l`aire pur, segueix a aquests nois tan macos a Facebook per assabentar bé dels seus propers esdeveniments i tallers no te`ls vagis a perdre!

27/02/2020 Categories: Web