OFICINES VIRTUALS

Forçosament estem vivint una època de canvis i sobretot està canviant la manera de treballar, estem en procés d`adaptació a les noves necessitats que estan sorgint i moltes empreses s`estan adonant que treballar des de casa, és una solució a l`hora d`economitzar despeses . Cada vegada s`aposta més per diferents conceptes de treball i una solució molt factible és l`Oficina Virtual, que et permet tenir un domicili fiscal, separant la vida de la llar amb la feina, oblidar-te de la recepció de correspondència i que a més et brinda l`oportunitat , si fos necessari, de realitzar reunions en un ambient de negocis, prenent sempre les mesures de seguretat adequades.


A Mallorca Office sabem que no és fàcil mantenir una Oficina Física, sobretot en aquests moments d`incertesa que estem passant, per la qual cosa, entenem que tant els nostres clients, com a possibles clients potencials, necessiten, per a aquesta situació, certs serveis professionals més flexibles. Les nostres Oficines Virtuals poden oferir una solució pràctica i més econòmica als problemes pels quals molts estan passant en aquests moments.


Les nostres Oficines Virtuals et permeten tenir:


- Recollida de paqueteria i correspondència,
- Domicili fiscal i postal,
- Accés a centre de negocis dins de l`horari de recepció,
- 4h mensuals d`ús de sales de reunions (màx. Fins a 8 persones).


Sempre complint amb la normativa vigent i les mesures de seguretat necessàries, des de 60 € / mes + IVA


Si vols més informació, truca`ns a 971 70 68 82, visita a la nostra web les ofertes d`Oficina Virtual i Oficina Virtual Plus o posa`t en contacte amb nosaltres a través de l`Formulari de Contacte


A problemes, Solucions !!

30/04/2020 Categories: OficinesPonències