FUTUREANDO

El Covid-19 ha arribat a les nostres vides com un Tsunami, un esdeveniment no previsible d`extrema gravetat, tot ha canviat i encara queda molt per canviar, hem d`estar preparats, anticipar escenaris a l`marge de la incertesa, perquè també estem en un moment de oportunitat, podem transformar vells models de treball ja obsolets, entendre i respondre avui a el món de l`demà, transformar-nos per garantir la supervivència dels nostres negocis i convertir-los en empreses de el futur.


Rosa Maria Diaz i Paola Somoza, amb la col·laboració de: Missis Bravo, Mouse & tie, Mallorca Office, Wrapping Mallorca i Dino Byte ens presenten "la vida després d`un tsunami", primera xerrada-col·loqui de mans de dues expertes: Sílvia Delgado, facilitadora de processos de transformació de persones i d`empreses, speaker de futur de l`ocupació i emprenedora i Cristina Beascoechea, coach d`alta direcció, que ajuda a alts directius i professionals a trobar la claredat, el focus i el poder que necessiten per prendre les millors decisions en moments complexos com aquest. Durant 60 minuts es dedicaran a debatre i reflexionar sobre el futur, ja han ocorregut canvis i encara queden més canvis, que definitivament arribaran i per als quals hem d`estar preparats per afrontar-los.


Silvia Delgado és experta en anticipar tendències i ve a "sacsejar-" perquè reaccionem davant tot el que se`ns ve a sobre, parlarà de la 4a revolució o era de la robòtica, de com en un futur no molt llunyà, un alt percentatge de professions quedaran obsoletes, ja ha entre nosaltres robots advocats, doctors, sacerdots, ... També parla de cotxes autònoms, nano tecnologia, esmenta el desplegament de càmeres que s`ha fet a la Xina per exemple i que posa en perill la nostra privacitat, de l`energia solar enfront de l`gegant de la gasolina. Ens adverteix que hem de sortir de la nostra zona de confort i creu que el costat positiu d`aquesta situació és que és un bon moment per innovar. Parlarà de com ja han canviat molts aspectes professionals i de què podem fer, en altres paraules, cap a on podem dirigir-nos, tenint en compte tots aquests canvis i els que se succeiran, després d`un tsunami no hi ha marxa enrere. D`esmentar les noves tecnologies com a eines per adaptar-nos a les noves necessitats de treball.


Cristina Beascoechea ens ajuda a "posar els peus sobre terra", ens parla de les diferents fases per les quals estem passant, xoc, negació, ira / enuig, tristesa / decepció i la mes important de totes, l`acceptació, i fa èmfasi en aquesta última fase, ja que és imperatiu arribar-hi i ajudar els altres a que arribin, ja que sense ella ens resultarà impossible començar de nou tenint en compte tot el que ha canviat i canviarà, per així poder avançar. A més fa una enquesta entre els espectadors per esbrinar el nostre grau d`incertesa davant la situació actual. Comentarà el concepte de generar espais d`escolta, tant individual com col·lectiu, centrant l`esforç en la preocupació cap als treballadors, que se sentin segurs. Llança la pregunta moral de qui som i cap a on anem, recorda que la calma és essencial per al desenvolupament, ens fa reflexionar sobre el balanç del que hem perdut i el que encara ens queda entre les perdudes sofertes davant aquest "tsunami", suggereix planificar a curt termini, sospesant la situació i ens anima a centrar-nos en les nostres Soft Skills i focalitzar prioritats. Arriba a una conclusió: Com podem recuperar el nostre poder? Segons ella, hem d`afrontar un tipus de lideratge diferent, compromès amb l`empresa, la societat i el món i ens fa una molt bona pregunta: ¿com volem que ens recordin?


Com col·laboració especial, el grup mallorquí Fusta de Sàndal, ens delectarà amb un deliciós concert a meitat de el programa.


https://www.youtube.com/watch?v=svxYIUvl4KE&t=2157s

25/05/2020 Categories: WebPonènciesEsdeveniments MO