IVAX ASSESSORS

Avui us presentem a Xavi i Toni de IVAX - Assessoria Fiscal i Comptable per a PIMES, Autònoms i Emprenedors. Tot i el confinament, han pogut instal·lar-se en el nostre centre, gràcies a un negoci molt digital i molt afí a la nostra filosofia.


En IVAX Assessors, t`ajudaran a gestionar els teus impostos i la comptabilitat de la teva empresa, combinant l`eficiència tecnològica perquè guanyis temps; i la figura de l`assessor personal per aconsellar-te i resolguis qualsevol dubte.


Hi ha 3 punts clau a destacar en IVAX:


- Obtindràs una Atenció personalitzada: ja que a cada client li assignen un assessor personal amb qui poden comunicar-se per el que necessitin, ja sigui per telèfon, email, xat o vídeo trucada. Tots són professionals especialistes amb experiència i formats per IVAX.


- Dades clars i Immediatesa: tots els seus clients poden conèixer l`estat del seu negoci en qualsevol moment. Perquè tenen accés a la seva informació fiscal i comptable de forma immediata, 24/7 i des de qualsevol dispositiu: mòbil, tablet o ordinador. I tot de la manera més visual, fàcil i senzilla d`utilitzar.


- Més Comoditat: El registre i comptabilització dels tiquets de despeses pot ser un veritable suplici: has de recordar-te de recollir-los, guardar-los, no perdre`ls ni danyar-los i emportar-te`ls personalment quan toqui.


No perdis més temps. Envia els teus tiquets i documents al teu gestor simplement fent una foto amb el teu mòbil. Fàcil i ràpid.


A més, tens un programa de facturació inclòs: cada vegada que facis una factura automàticament es realitza l`assentament comptable. Així coneixeràs els números del teu negoci en temps real per prendre mesures a el ritme que demana el mercat.


Si vols saber més sobre ells, et convidem a entrar a la seva pàgina web: https://www.ivaxasesores.com/


O bé, si t`agradaria conèixer una mica més sobre el nostre centre de negocis i els serveis que oferim, i així saber com estalviar fins a un 40% en les teves despeses mensuals, no dubtis a contactar-nos a través del nostre e-mail: info@mallorcaoffice.es o bé per telèfon a l`: 971.706.882.

04/06/2020 Categories: OficinesWeb