UN LLOC SEGUR

En aquesta "nova normalitat" volem que tots els nostres clients se sentin segurs en el seu lloc de treball i és per això que hem instal·lat dosificadors de gel higienitzant per tot el centre, així com cartells informatius sobre el protocol de seguretat. A més d`això, hem posat els nostres fantàstics cercles (verd i vermell) en totes les taules de Mallorca Office, tant en Cantina de Mo, Chill Out, a la nostra sala de junts, com també a les nostres sales de reunions, perquè els clients puguin visualitzar si poden o no utilitzar la taula.


En el nostre centrodenegocios tenim cura de la neteja de cada taula i cadira, sobretot en els espais comuns tant a les nostres salasdereuniones com en la nostra cantina.


Els espais de Mallorca Office són molt amplis i ara més que mai sabem l`important que és mantenir-los nets. És per això que hem reforçat la neteja diària de les zones comunes i privades que comprenen el nostre centre de negocis. Volem felicitar sobretot a les nostres companyes de manteniment pel gran treball i esforç que estan realitzant per deixar impecable nostre centre de negocis !!!


No pensis en nosaltres com un mer lloguer de despatx. Som un centre de negocis flexible, tant en l`espai com en el temps. Vine a treballar quan vulguis o puguis i paga només per aquest temps i espacio.Con tots els serveis d`una gran empresa en un ambient creatiu, productiu, saludable, responsable i molt proper.


T`agradaria conèixer-nos? Vine a visitar-nos quan vulguis dins de l`horari de 9 a 18h de dilluns a divendres!

Per a més informació pots contactar també a: info@mallorcaoffice.es i també a el nombre de telèfon: 971.706.882.

02/07/2020 Categories: OficinesWeb