DANWEB

Us presentem a un dels membres més recents de la nostra gran família, es tracta d`DANWEB, o el que és el mateix, Daniel Esteve i Dolç Crespi, que estan creixent com l`escuma i han passat de tenir un espai de coworking a les nostres oficines , a disposar del seu propi despatx privat.


DANWEB ofereix tot tipus de serveis per a empreses i autònoms, serveis de reparació d`equips, pàgines web, posicionament web (SEO) creació de logotips, targetes de visita, botigues online, gestió de xarxes socials, gestió de dominis, creació i edició de contingut , fotografia i vídeo.


DANWEB s`autodefineix com tu company informàtic, creat per tal de poder ajudar a petites i mitjanes empreses, autònoms, col·legis ... En definitiva, tots els negocis que necessitin aquest tipus de serveis.


L`objectiu d`DANWEB és oferir el conjunt de serveis que una empresa necessita per poder créixer i tenir mes clients i la finalitat d`aquests serveis és la de crear un vincle amb el client perquè aquest pugui confiar-hi sempre que ho necessitin.


En poques paraules, posen a la teva disposició tot el que necessita una empresa perquè funcioni correctament, d`aquesta manera, es crea una relació de confiança que ajuda a les dues parts a avançar cap a la millora.


Estalvia temps Confiant el treball en ells i enfocándote només en el teu negoci


Tindràs més benefici a poder expandir el teu negoci amb més professionalitat


Creix de forma més ràpida a l`contractar una empresa professional en el sector


Tindràs una assistència i tracte personalitzat de gran qualitat per a cada treball


Fes la prova i contacta amb ells, que no t`ho expliquin!

04/11/2020 Categories: OficinesWeb