PLANTAPLANTAS

En el nostre Centre de Negocis tenim tot tipus d`empreses ... i d`empresaris, únics i autèntics com Toni que ens acompanya des de fa anys, ajudant-nos a que el nostre espai llueixi així de verd i "natural"

El seu despatx es troba darrere de jardí vertical de la nostra recepció, creació de la seva empresa Planta Plantes.

Plantaplantas és una empresa dinàmica i jove que va començar la seva activitat en el sector agrícola i forestal, desviant el seu interès cap al món de la jardineria des de 1992, consolidant-se en aquest mercat i comptant sempre amb les últimes tendències de el sector, per remetre-les a les seves clients a través d`una gestió eficaç i respectuosa amb el Medi Ambient.

Realitzen una getión integrada de projectes, des d`un petit jardí a grans superfícies dedicades a l`hostaleria, des del primer contacte a la construcció i manteniment, tant dels espais verds com de piscines.
A més compten amb seccions dedicades amb recursos tècnics suficients per a la poda especialitzada, cobertes vegetals ecològiques i gespa artificial.

Per a més informació podeu contactar-a través del correu electrònic comercial@plantaplantas.com o bé a través de telèfon 971 60 38 39.


 


03/12/2020 Categories: OficinesWeb