ADÉU 2020

S`acaba l`any ia Mallorca Office volem acomiadar-nos d`ell i desitjar que no torni!


Tot i les males previsions que sentim per a aquest any que entra, a Mallorca Office creiem que és possible que aquest 2021 ens porti coses bones. No deixarem de mantenir l`actitud positiva que ens caracteritza, perquè a el mal temps, puntada a la cara!


En el nostre centre de negocis sempre estem disposats a tirar-te una mà, la nostra filosofia es basa en el suport mutu, si necessites un lloc on treballar, ja sigui una taula al nostre espai de coworking, o un despatx privat, som el teu centre, si necessites una sala on realitzar reunions, formacions, conferències, ... sempre dins les normes de prevenció davant el Covid-19, som el teu centre, si vols domiciliar la teva empresa amb nosaltres, que atenguem les teves trucades i ens encarreguem de la paqueteria per tu amb la nostra oferta en oficines virtuals, som el teu centre! Però per a nosaltres tu ets el centre.


Disposem de despatxos amb múltiples possibilitats, som flexibles i ens adaptem a les teves necessitats, sempre disposats per a facilitar-vos tot el que estigui al nostre abast, la nostra experiència ens avala, i els nostres clients confien en nosaltres, Mallorca Office t`ho posa fàcil.


Així que ja saps, si vols formar part de la nostra gran família, només has de posar-te en contacte amb nosaltres.


Us desitgem bones festes i estem segurs que 2021 serà un bon any nou !!


El nostre horari de recepció a partir de dia 30 de desembre i fins a dia 8 de gener, ambdós inclosos, serà de 9 a 14 hores.

30/12/2020 Categories: OficinesWebPonències