chillout mallorcaoffice

NOUS PROPÒSITS, NOVES METES

Malgrat tot el que està passant actualment, des del nostre centre de negocis, creiem que encara hi ha esperança enmig de tanta incertesa. Creiem que es poden trobar noves oportunitats de negoci dins de la crisi que travessem.


Volem enviar molta força a tots vosaltres, que lluiteu cada dia per tirar endavant el vostre negoci !! Sabem l’important que és tenir un lloc des d’on puguis gestionar el teu negoci. A Mallorca Office ens encarreguem de tot perquè pugueu dedicar el 100% del vostre temps al vostre negoci.


Per a això, disposem d’un espai de coworking ampli i lluminós, a més d’oficines de diferents capacitats i sales de reunions. Però el que més destaca del nostre centre és la sort de tenir una espectacular terrassa chill-out, que en aquests temps i la normativa vigent té l’avantatge de servir de terrassa de bar.


Volem aprofitar per agrair als nostres bàrmans David i Verónica, que continuïn al fons del canó !! El nostre centre no seria el mateix sense ells !!


Així que no espereu més, si esteu interessats en conèixer una mica més sobre els nostres serveis, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.

19/01/2021 Categories: OficinesWeb