BARREIRO Y REY

BARREIRO I REY

A Mallorca Office sempre és una alegria veure com els nostres clients creixen, i aquest és el cas d`una de les empreses més noves en la nostra plantilla, que s`ha mudat recentment a un despatx més gran de nustras instal·lacions.


 


BARREIRO & REI


CONVERTEIX LES CARACTERÍSTIQUES EN BENEFICIS



Actualment les gestions i accions per vendre, comprar i llogar un immoble són cada vegada més complicades i difícils. Les negociacions a dur a terme, tant per part de venedors com de compradors, són cada vegada més complexes i requereixen de la mediació d`intermediaris immobiliaris estrictament professionals.


Per això, volem presentar-vos a BARREIRO & REI, coneixedors de el mercat actual, et fan més fàcil les teves gestions en la compra-venda del teu immoble. Aquests són alguns dels seus serveis:


Ajuda en gestions de Compra-Venda:


Tot el procés des del moment que signeu el servei de gestió i mediació de venda o lloguer fins als serveis finals de notaria.


Assessorament a el millor preu de Valor de Mercat:


S`ofereixen a realitzar-te un estudi de mercat personalitzat per aconsellar quin serà el millor preu de venda inicial.


Filtrar i Seleccionar les visites:


La seva tasca és seleccionar només aquells compradors potencials realment interessats en el teu immoble.


Evitar els errors comuns en el procés de Compra-Venda:


Depèn de nosaltres conèixer completament el potencial econòmic amb què compta el comprador, així com les despeses que han de ser assumits per l`anterior propietari i la confirmació de que l`immoble que adquireix està lliure de càrregues i deutes.


Et aconsellen la Millor Visibilitat per vendre el teu immoble:


El Home Staging com a tècnica de màrqueting immobiliari.
Home Staging consisteix a preparar un immoble per a la seva comercialització al mercat immobiliari, ja sigui de venda o de lloguer.


Et proposen un bon pla de màrqueting:


L`ús d`Internet per promocionar i vendre un Immoble és actualment la millor opció per a vendre-ho. Internet és una gran eina d`informació i facilita el procés inicial de recerca d`habitatge.



Amb tots aquests avantatges és normal no dubtar i posar-se en contacte amb ells !!

05/02/2021 Categories: OficinesPonències