IB ESPAI CONSULTORIA

Avui tenim l`honor de presentar-vos a Toni Sastre un dels nostres clients més veterans! Ell és el director d`IB Espai Consultoria, una empresa dedicada a la consultoria de Qualitat i Seguretat Alimentària.

IB ESPAI Consultoria sorgeix de la necessitat d`assolir la satisfacció personal i professional a través de la feina ben feta, l`excel·lència tècnica, el tracte humà i una estreta relació amb els nostres clients i col·laboradors. Sabem que tots aquests valors ens condueixen a la confiança mútua i a una estreta i duradora relació amb tots ells. En aquest sentit, entenem la consultoria com una relació de confiança que permetrà que, amb la nostra ajuda, els nostres clients puguin desenvolupar-se en la línia que ells decideixin.
TRAJECTÒRIA
Antoni Sastre, fundador de el projecte, és Doctor en Ciències Biològiques per la Universitat dels Illes Balears (UIB). Va formar part d`un grup de recerca de la UIB, realitzant activitats d`investigació i docència. Els treballs derivats de la seva activitat investigadora s`han publicat en prestigioses publicacions de difusió internacional i van ser presentats en congressos de caràcter nacional i internacional.

Durant la seva trajectòria professional ha treballat com a consultor i auditor especialitzat en Qualitat i Seguretat Alimentària en diferents sectors d`activitat. En aquest sentit, ha participat en projectes relacionats amb la indústria, el sector de l`hostaleria i el sector primari.
Des de l`any 2006 és Professor de l`Màster de Gestió de la Qualitat i la Seguretat Alimentària de la Universitat Autònoma de Barcelona.


Si necessites ajuda sobre aquests temes en projectes relacionats amb la indústria, el sector de l`hostaleria, el sector primari, la formació o la implantació i auditoria d`estàndards certificables, no dubtis a contactar amb ell.

29/06/2021 Categories: OficinesWeb