Tachi Leoz

COWORKING ÉS SINERGIA

Mallorca Office és sinònim d`unió, de sinergia entre cor, cos i ànima, un aparell locomotor que ens impulsa cap endavant o que es manté amb els peus ancorats a terra per aguantar durs cops, quan cal.


Cadascun dels nostres clients passa a formar part del nostre equip i cada membre del nostre equip és part d`aquest aparell locomotor. De vegades som tot cor i vam realitzar tasques meravelloses, però ens falta la fermesa d`un cos que les porti, per donar-li impuls al que volem transmetre. De vegades hem de mirar a nuesto voltant i buscar una mà amiga.


La unió fa la força


De la mà de Federico Sarnovich, volem presentar-vos la nova web de Tachi Leoz www.tachileoz.com, un exemple de la sinergia que s`ha produït en el nostre espai de coworking, un treball de cooperació impecable i una mostra mes que la unió fa la força. Per aquest treball realitzat i pel resultat obtingut, ens sentim orgullosos de poder facilitar la màgia que es produeix entre les parets de les nostres instal·lacions.


Esperem que segueixin sorgint col·laboracions i puguem seguir cap endavant, ja que li posem cada part del nostre cor, cos i ànima a totes les intencions que facin prosperar el futur del nostre equip. Vosaltres sou l`ànima del nostre centre i aquesta és la seva essència.

25/02/2021 Categories: OficinesWeb