entrenament academia guardianes

ACADEMIA GUARDIANES

Segurament ja haureu sentit parlar d`ells en algun moment, sobretot en les nostres xarxes socials, tot i així, avui volem dedicar la nostra entrada a l`bloc als nostres companys de despatx número 6, ACADEMIA GUARDIANS.


Ells són els emprenedors més joves de MallorcaOffice. En 2019 van crear una Acadèmia de Porters perquè nens, adolescents i fins i tot adults, es motivin cada dia més amb la seva afició. A més de entrenar en el seu desenvolupament físic, el gran valor de l`Acadèmia de Guardians és que aquests esportistes són també entrenats per grans professionals que els aporta confiança, seguretat, pertinença a un grup saludable ... .en definitiva un coneixement que va molt més enllà que el recorregut que dóna una pista de futbol. Tot això es resumeix en el seu lema principal: "Entrenen porters, formen persones".


També els ajuden a crear pinya entre ells, que és fonamental per poder tenir un bon equip de futbol al camp, i una forma d`actuar davant el futur prometedor dels nois. Sempre intenten aprofitar a l`màxim totes les festes que hi ha durant l`any per reunir-se amb ells i fer entrenaments intensius. Com, per exemple, el Campus de Setmana Santa, en el qual s`han reunit un bon grup de nois al camp de futbol d`Alaró, en el qual, a part d`entrenar, ¡han pogut passar una bona estona junts fent el que més els agrada!


Matías Ferrer, també és Youtuber, i segurament el coneixereu més com Reykob 7.0. Fa relativament poc, va tenir una entrevista a IB3, i volem compartir-ho amb vosaltres: ENTREVISTA


En aquesta entrevista, explica com la situació actual ha forçat canviar la manera de comunicar dels esportistes. Gràcies a les xarxes socials, esportistes de tot el món poden comunicar-se d`una manera molt més directa amb els aficionats.


Ens encanta veure com els nostres clients estan tenint èxit en el seu àmbit laboral!


Així com Matías ha aconseguit dur a terme el seu projecte des del seu despatx al nostre centre de negocis, tu també pots aconseguir-ho.


`Si estàs interessat en obtenir més informació sobre els nostres despatxos, no dubtis en contactar-!!

14/04/2021 Categories: OficinesWeb