Miguel carrascosa tyrceo

TYRCEO

Avui volem esmentar, en el nostre blog, a una de les empreses més recents de l`equip de Mallorca Office i un exemple més, d`empresa que comença en un espai de coworking i que, a poc a poc ha anat creixent per acabar en un despatx privat:


TYRCEO Data Solutions. Una startup amb seu a Espanya que proporciona valor als seus clients a través de tècniques innovadores i anàlisi de dades d`alta qualitat. Aquestes són unes de les característiques que la defineixen a la perfecció


EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL - ALTAMENT EFICIENT - SOLUCIONS D`ALTA QUALITAT - FIABILITAT - RELACIONS PERSONALS AMB CLIENTS 


PER QUÈ triar-los? Perquè són de confiança.


Són una empresa petita però amb moltes ganes i un alt compromís amb els seus clients. La seva actitud de "puc fer-ho" cap a tots els problemes, els permet millorar constantment i oferir, cada vegada, millors serveis.


LA SEVA MISSIÓ: Donar el millor servei.


Com a empresa de tecnologia professional, veuen cada projecte com una oportunitat per millorar el creixement del teu negoci mitjançant la recopilació d`informació per explotar, una nova dimensió (de dades), els teus models de negoci.


QUE FAN? Portar als seus clients a el següent nivell de dades.


Són experts en dades i solucions innovadores. Et assisteixen oferint qualsevol solució digital i creant una estratègia comuna.


 LLISTA DE SERVEIS: Ofereixen una àmplia gamma de serveis flexibles en diferents àrees comercials.


ANUNCIS DE MÀRQUETING - ANÀLISI DE NEGOCI - ENRIQUIMENT DE DADES - ARQUITECTURA DE PLATAFORMA ANALÍTICA - INTEL·LIGÈNCIA DE NEGOCIS - SOLUCIONS AD HOC


Tot està dissenyat. Poques coses estan ben dissenyades - BRIAN REED 


No ho dubtis i CONTACTA amb ells !!

17/02/2021 Categories: OficinesWebPonències